Kacige SUOMY i KYT, promo popust!

Postavljeno 06.03.2017

Kacige SUOMY i KYT, promo popust!

Od ove godine počeli smo saradnju sa italijanskim proizvođačem kaciga Suomy, koji je i evropski distributer za KYT kacige.

Svi modeli Suomy i KYT kaciga sada su zvanično dostupni kod nas, sa potpunom servisnom podrškom, rezervnim delovima i garancijom. Maxmoment je već počeo prodaju svih modela po promotivnim cenama sa popustom.

Italijanski brend Suomy postoji od 1997 godine i od početka je usko povezan i prisutan u svim vrhunskim svetskim šampionatima. Troj Bejlis, Maks Bjađi, Loris Kapirosi, Andrea Doviciozo su samo neki od šampiona koji su svoje pobede postigli sa Suomy kacigama i sa kojima je italijanski proizvođač unapredio svoju proizvodnju.

Od 2014. Suomy počinje saradnju sa proizvođačem KYT iz Indonezije, koji je lider u prodaji na azijskom tržištu, pa su sve KYT kacige dostupne u Evropi i prisutne u svetskim moto šampionatima. Aleš Espargaro, Andrea Janone, Simone Korsi, Ksavije Simeon su samo neki od vozača koji na stazama širom sveta nose kacige KYT.

Sve modele Suomy i KYT kaciga možete pogledati u prodavnici a bliže informacije možete dobiti putem telefona 011  3287 258 ili 065 3287 258.